diumenge, 21 de desembre del 2014

Amb tu sóc millor

Tots els que tenim un vincle amb un animal de companyia tenim la sort de tenir un mestre i expert en ensenyar-nos de què va l'amor incondicional.

No ens jutgen, no s'enfaden, s'adapen al nostre ritme de vida, t'arranquen somriures des de bon matí, et calmen quan estàs nerviós, vénen a tu quan estàs trist, et connecten amb el teu nen interior, et conviden a viure en el present, a conrear el sentit de l'humor i la creativitat, fomenten que et relacionis amb els altres i et treuen sovint a passejar a la natura, per què puguis veure els arbres, el sol, la pluja, sentir el fred i la calor sense filtres, per què puguis ser cada dia una mica millor: més amorós, més senzill, més divertit, més humil, ... en definitiva més animalment humà.

Comparteixo aquest 'Pacte animal' de la Fundació Affinity. Preciós!I un vídeo publicat per ells d'un recent estudi (Cátedra Fundación Affinity Animales y Salud)

http://vimeo.com/112997198

Dedicat a tu, Boira! i a tots els gossos que m'heu robat el cor. Els que no, és perquè encara no he tingut el gust de conèixer-vos ;-)!

Guaaaaaau!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada