diumenge, 18 de desembre del 2011

Un gra de sorra

Les adversitats formen part de la vida.
Quan les coses no surten com voldríem ens afloren emocions negatives de ràbia, decepció, enuig, dolor, tristesa... que ens indiquen el potencial transformador que portem dins.
Cadascú de nosaltres ja portem incorporades totes les eines necessàries per transformar aquestes emocions 'indicadores' en un resultat per a nosaltres positiu. Per tant hem poder créixer i evolucionar d'aquesta adversitat o problema, que, encara que no ho sembli, n'és una oportunitat.

De la mateixa manera que fa una ostra, quan un gra de sorra entra dins seu, primer de tot s'adona del que passa (pren consciència) i tot seguit es posa a treballar. Poc a poc, i durant uns 10 anys, va aïllant aquest cos estrany envoltant-lo d'un material anacarat que ella mateixa produeix. Metafòricament, podríem dir que va curant la seva ferida, la incorpora a la seva vida, la integra, donant el que ella sap, posant-t'hi l'energia justa i necessària. Com sabem, després de tant de temps... el gra de sorra es transforma en una preciosa perla.


Així doncs, tinguem la voluntat de transformar les adversitats, ja que tot el que necessitem per fer-ho està en el nostre interior. Això no treu que haguem d'esforçar-nos, treballar molt, obrir noves portes, construir nous ponts, caminar a les fosques, ... sense perdre mai la confiança que ens fa capaços de tot.

Pd. Ahir la nostra filla Elna hagués fet un any. Va ser un dia trist, dolorós, en el que ens va connectar de nou amb la ràbia. Ja fa 6 mesos que ens va deixar i la trobem molt a faltar, molt més que el primer dia... però estem contents de poder veure que tot el dolor que ens invaeix és tan gran com l'amor que ens uneix a ella, i que ens prepara per tornar a estimar. La força del seu vincle és la que ens fa caminar, construir la nostra perla, des de l'agraïment d'haver-la conegut i sentint que sempre ens acompanya.

Per molts anys Elna, des de la terra cap al cel.

Per llegir-ne més: 'Puedes ser una ostra' http://noticias.aollatino.com/2011/09/04/puedes-ser-una-ostra/

2 comentaris:

  1. Que gran que ets Elna, i com ens segueixes il·luminant a tots des d'on estàs... aquestes paraules són un exemple... Per molts anys petita, t'estimem!

    ResponElimina
  2. No us conec però us estimo, gràcies per continuar!!!

    ResponElimina