dissabte, 8 de gener de 2011

Acaba el Màster.... segueix la vida


Hem acabat el màster de la UB en Desenvolupament Personal i Lideratge. Semblava ahir quan ens presentàvem tots (jo no paro, jo sóc l'estrès, jo vull crear...) i ja ha passat un any i 3 mesos.

Ha estat un camí ple de sorpreses, de trencament de paradigmes, de compartir, de sentir, d'introspecció, de fluir, d'aprendre molt, i sobretot viure i prendre CONSCIÈNCIA.

La idea del creador (en Borja) s'ha materialitzat en petits fars que ens han il·luminat el camí (els mestres) i la voluntat i connexió entre els companys ha generat l'excel·lència, la màgia, la bondat, l'amor.

Sempre ens quedarà el 'des d'on' hem viscut i 'com' ho hem viscut. Es dissolen les paraules, s'integren els coneixements, et transformen les experiències... i sempre quedarà la nostra essència, allò que va fer aquest camí tan especial i únic. Diuen els budistes que res roman en el temps, tot és efímer... com els estats de l'aigua? El gel que es fon, després s'evapora, per tornar-se a convertir en gotes de pluja, en riu, en mar... però manté la seva essència interna.

Siguem els que siguem, més a prop o més lluny, passi més o menys temps, tinguem altres experiències, vivim altres situacions, confio en què sempre tornarem a connectar amb aquesta energia que hem fet fluir entre nosaltres, tan poderosa, tan generosa, tan transformadora, tan brillant!

En aquest treball final he connectat de nou amb tots vosaltres, amb la persona que hi ha darrera de cada experiència, de cada moment. Tots estem en el nostre camí individual, alguns estem encara en procés de canvi, d'altres han deixat anar motxilles acollonants (perdó per l'expressió), molts han transcendit limitacions, hem acceptat dificultats, hem après a viure en la incertesa, ens hem fet conscients dels aferraments, hem practicat la gratitud... en definitiva hem agafat les regnes de la nostra vida.

Gràcies a tots els que heu compartit aquest preuat camí. Els que heu fet el màster en primera persona, i com diu en Borja, els que l'heu viscut des de fora...  i el seguireu vivint! :-)

Estic contenta d'haver estat una petita gota en cada onada que hem viscut aquest darrer any, en l'immens oceà que és la vida. Esperant trobar-vos de nou ben aviat, seguiré fluint.

El meu més sincer Namasté.
GRÀÀÀÀÀCIES de tot cor!

1 comentari:

  1. UAUUUUUU, preciós¡¡, com el teu cor i la teva alma¡¡, y res de petita gota, gran gota que has sigut i que eres al ocean que hem creat¡¡¡,
    fins ben aviat¡¡,
    Namasté
    maite

    ResponElimina